NAPOLI line
Zpět na Lopaty na pizzu sázecíTato lopata byla navržena pro potřeby pizzařů, kteří připravují pizzu neapolského typu, tedy v tradičních neapolských pecích na dřevo, které dosahují teploty 500 stupňů a produkují velké množství pizz.
Hlava je vyrobena z hliníku SHA . (speciální tvrdá eloxace) .
Speciální úprava SHA, kterou naše perforovaná obdélníková deska na pizzu prošla, je...
ZobrazitTato lopata byla navržena pro potřeby pizzařů, kteří připravují pizzu neapolského typu, tedy v tradičních neapolských pecích na dřevo, které dosahují teploty 500 stupňů a produkují velké množství pizz.
Hlava je vyrobena z hliníku SHA . (speciální tvrdá eloxace) .
Speciální úprava SHA, kterou naše perforovaná obdélníková deska na pizzu prošla, je tvrdá oxidová eloxace, která zaručuje:
- 3krát vyšší tepelnou odolnost než u eloxovaného hliníku.
- větší lehkost
- trvanlivost s velkou odolností proti korozi, poškrábání a opotřebení.
- hladkost s velmi nízkým koeficientem tření
Kotouč těsta se obvykle zvedá na obdélníkovou lopatu tak, že se doprovází oběma rukama a poté se obratně rozšiřuje a natahuje směrem ke koncům lopaty. Perforace hlavy lopaty je pro tyto pohyby funkční: design, kruhový tvar a množství otvorů umožňují ideální vysypání mouky, přičemž se myslí na pracovní gesta neapolské tradice.
Rukojeť SPC - speciální prášková povrchová úprava. Barva Neapolského zálivu.
Tři ikonické nýty Gi.Metal jsou zbarveny barvami italské vlajky, aby symbolizovaly záruku Made in Italy. Zajišťují stabilitu a odolnost.